graphicanews

Ειδήσεις

GALLUS BATSIOS

Η Μπάτσιος Ετικέτες επενδύει σε Gallus ECS 340

την 24 Φεβρουαρίου, 2020

Η εταιρεία Μπάτσιος Ετικέτες εγκατέστησε την πρώτη της μηχανή συμβατικής εκτύπωσης Gallus για την παραγωγή αυτοκόλλητων ετικετών με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητάς της και τη διεύρυνση των υλικών και των χρωμάτων στα προϊόντα της. Πρόκειται για την τρίτη εγκατάσταση Gallus ECS 340 στην Ελλάδα μέσα σε τρία χρόνια.

Η Gallus ECS 340 διαθέτει οκτώ μονάδες εκτύπωσης flexo και μία μεταξοτυπίας, συν δυνατότητες για cold-foil. Με πλάτος εκτύπωσης στα 340 mm, ο συγκεκριμένος τύπος μηχανής προσφέρει σταθερότητα, ταχύτητα και ποιότητα και χρησιμοποιείται κυρίως για την παραγωγή και τη επεξεργασία αυτοκόλλητων ετικετών.

Έξι μήνες τώρα γνωρίζουμε ολοένα και περισσότερο τη μηχανή. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε ότι η επένδυσή μας ήδη αρχίζει να αποδίδει“, αναφέρει μεταξύ άλλων ο κος Ανδρέας Νικολετσόπουλος, Διευθυντής Ανάπτυξης της εταιρείας.

Η εταιρεία έχει την έδρα της στην ΒΙ. ΠΕ. Σίνδου στη Θεσσαλονίκη και υποκατάστημα στο Αιγίνιο Πιερίας και απασχολεί περίπου 20 άτομα προσωπικό. Ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1990 με κύριο αντικείμενο την παραγωγή υφαντών ετικετών ένδυσης καθώς και άλλων συναφών ειδών όπως τυπωμένες ετικέτες, ενώ, από το 2004 ασχολείται και με την κατασκευή και εκτύπωση αυτοκόλλητων ετικετών για τη συσκευασία διαφόρων προϊόντων (τροφίμων, οινοποιίας, απορρυπαντικών κ.α).